Alles voor transport

Logistiek bedrijf

Wanneer je als vervoeder producten nodig hebt voor transport, dan wil je dit natuurlijk het liefst bij een adres kopen aangezien dit wel zo handig is. Bij logistiekdirect.be kun je alles krijgen wat met transport heeft te maken. Of dit nu een spanband is, een pallet of een vrachtbrief die verplicht is tijdens het vervoer op de weg. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf, weten zij precies wat wel en niet nodig is om goed voorbereid de weg op te gaan.

logistiek

Niet alleen voor onderweg

Voordat je met de lading de weg op kunt moet er nog een en ander gebeuren op kantoor, de papieren moeten ingevuld worden of misschien nog ettiketten op de lading worden geplakt. In de webshop van logistiekdirect.be kun je ook alles kopen voor kantoor, van papieren om de lading op te noteren tot verschillende soorten etiketten of machines om deze te bedrukken. Op deze manier hoef je niet meer naar een andere webshop toe, hier kun je alles vinden wat je maar nodig hebt als bedrijf.

Veiligheid voor alles

Ga je de weg op om producten of materialen te vervoeren dan is veiligheid de eerste vereiste, in de webshop van logistiekdirect.be kun je ook verschillende producten kopen om veilig mee op pad te gaan. Niet alle veiligheidsproducten zijn wettelijk verplicht, tich is het goed om na te denken om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden als je de weg op gaat. Je kunt beter te veel bescherming bij je hebben, als dat je iets tekort komt als je onderweg bent. Tevens gelden er in verschillende E.U. landen ook andere regels tot het gebruik ervan.