Tip: Licht-koepels.be

Zodra je op de site van Licht-koepels.be gaat kijken, zie je een heel groot assortiment. Het ene exemplaar kan je open maken en het andere is een dicht model. Deze dakkoepels kunnen ervoor zorgen dat het licht naar binnen valt in een donkere ruimte. Ook is het met de openslaande modellen zo dat er frisse lucht naar binnen kan komen. Al met al zijn hier genoeg mogelijkheden, om van een donkere, sombere ruimte een lichte ruimte te maken. 

Omdat wij een keuken hebben met een plat dak en geen openslaande ramen, leek het ons verstandig om hier zo een koepel in te plaatsen. Wel een model dat open gezet kan worden. Mocht ik een keer aan het koken zijn wat niet zo lekker ruikt, dat ik wel de mogelijkheid heb om een raam open te zetten.  

Koepel besteld via Licht-koepels.be

De voordelen wanneer je een bestelling via het internet doet, is dat je er zelf niet de deur voor uit hoeft te gaan. Bovendien weet je zeker dat een bepaald product voorradig is. Hier bij het bestellen van deze koepels is het mogelijk om zelf een dag aan te geven, wanneer de levering plaats kan vinden. Hierdoor zit je niet onnodig te wachten op een bestelling. Over het algemeen worden deze koepels al binnen 1.5 week geleverd en dat is wel zo prettig. Per email wordt de definitieve bezorg datum doorgegeven. 

Inmiddels heb ik een keuken met een dakraam erin. Erg fijn, want behalve dat ik deze open kan zetten, komt er veel licht naar binnen. Een zeer goede aankoop, van een bedrijf met een geweldige service.