Populaire keramische tegels, de metrotegel, hip & modern!

De medewerkers van Tegelmegashop.be vertellen u graag wat meer over populaire tegels & trends. Ditmaal vertellen wij u wat meer over metro tegels, populaire kleine tegels voor bijvoorbeeld de keukenachterwand, het toilet, of een moderne badkamer.

Bent u op zoek naar metro wandtegels? Bestel deze wandtegels dan van de beste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen online bij Tegelmegashop.be. Wij hebben een ruim assortiment aan metrotegels van diverse topmerken, gegarandeerd A-kwaliteit dus. Profiteer zowel in onze online shop als in onze showroom van vaste, lage prijzen. Bekijk ons volledige aanbod online of breng een bezoekje aan onze showroom. Wilt u de metro wandtegels in de showroom bezichtigen? Laat dan van tevoren aan ons weten welke tegel u graag wilt bekijken, dan zorgen wij ervoor dat we deze zeker in onze showroom hebben. Daarnaast geven onze adviseurs u graag persoonlijk advies en helpen zij u bij al uw vragen. Keramische tegels kopen bij Tegelmegashop.be; Altijd een passende metrotegel voor in uw woning!

Metro wandtegels worden vaak gebruikt in badkamers en keukens. Ze zijn zowel hitte- als waterbestendig en zijn daarbij ook erg makkelijk om schoon te maken. Ons assortiment metro wandtegels bestaat uit vele verschillende varianten, kleuren en stijlen. Populaire kleuren zijn klassiek zwart, wit en crème, maar hebben daarnaast ook prachtige vintage tinten. De metrotegels staan bekend om hun kleine formaat, de afmetingen zijn dan ook veelal 7,5×15, 10×10 en 10×20. Steenbok is een Nederlandse fabrikant van topkwaliteit wandtegels en behoort dan ook tot het bekendste merk metrotegel. Daarnaast kunnen wij veel metro wandtegels direct vanuit fabrikanten uit Spanje importeren, waardoor we een vaste lage prijs kunnen hanteren. Er komt geen tussenpersoon aan te pas. Bij ons vindt u een ruime collectie met alle kleuren en ook diverse stijlen. Van de standaard metro tegels met afgeschuinde kantjes tot verouderde modellen, voor ieder wat wils.