Luxe reis

luxe reis

Toen wij bijna 10 jaar getrouwd waren, wilden wij graag een mooie reis gaan doen. Een huwelijksreis zat er toen der tijd niet in, dus die wilden wij nu als het ware alsnog gaan beleven, want wij waren na al die tijd nog erg gelukkig met elkaar. We wilden dus niet zo maar een standaard reis boeken, het moest iets speciaals worden. Dit vond ik op https://silktravel.be.

Net even anders


Silktravel.be biedt reizen aan die net even anders zijn. Het begint dus bijvoorbeeld al als je op het vliegveld landt. Je hoeft dan niet in een grote bus die allerlei resorts langs rijdt waardoor je pas uren later op jouw plaats van bestemming bent. Zo gaat dat bij hen niet. Je wordt namelijk met een privé taxi opgehaald. Het is dus een transfer helemaal alleen voor jouw gezelschap. Je rijdt dus rechtstreeks naar jouw accommodatie.

Geweldige hotels


Silktravel.be biedt erg luxe hotels en suites aan. Dit is dus de perfecte site om een luxe reis te boeken om een speciale gelegenheid te vieren. Ik heb hen nog gemaild om wat punten na te vragen, alles wat ik vroeg was mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij hen. Dit voelde voor mij erg goed en wij hebben dan ook snel geboekt en hier hebben wij nooit spijt van gehad. Het was een droomreis die wij niet snel meer zullen vergeten.