Indonesië bezienswaardigheden

Indonesie bezienswaardigheden

Indonesië bezienswaardigheden, dat zijn er een hoop. Erg gevarieerd ook. Van geschiedenis tot op avontuur gaan in de jungle. Er is van alles mogelijk. Zo heb je het nog niet ontdekte duikparadijs Raja Ampat. Ideaal voor duikers die iets heel moois willen zien. Het is er prachtig, de kleuren, de dieren en de zee zelf. De ervaring is onvergetelijk en je kijkt er je ogen uit. 

Verschillende locaties

Zo ook op de Bromo vulkaan op het eiland Java. Je mag helaas de vulkaan niet meer beklimmen want dit kan erg gevaarlijk. De Bromo vulkaan is namelijk een van de vele vulkanen in Indonesië die nog actief is. Dat betekent dat de vulkaan nog kan uitbarsten. De vulkaan beklimmen gaat dus niet lukken. Het gebied eromheen verkennen kan wel. Zo heb je op een veilige afstand een mooi uitzicht op de vulkaan en ben je veilig. De vulkaan staat in een nationaal park die je kan bezoeken en daar van de natuur en het uitzicht genieten.

Indonesie bezienswaardigheden

Verplaatsen in Indonesië 

Je kent de beelden misschien wel overvolle wegen in Indonesië met ongeregeld verkeer. Zelf hele stukken gaan autorijden wordt dan ook niet aangeraden in Indonesië. Nu kan dat ook niet omdat het grootste deel van Indonesië kleine eilandjes zijn. Je zult jezelf dus veel moeten verplaatsen met boot of vliegtuig. Wat geen probleem is want dat kan op ieder eiland. Een leuke aanrader is om in Indonesië scooters te huren. Dit is helemaal niet duur en ideaal als je even boodschappen wil doen etc. De omgeving verkennen gaat in Indonesië veel makkelijker met scooter dan per auto of taxi. Een andere highlight in het land zijn de Indonesische betjaks. Dat is een fietstaxi waar Indonesië bekend om staat. Het is supergezellig en je kunt snel van de een naar de andere plek. Dat is iets wat je moet doen als je naar Indonesië gaat.