Werken op hoogte

Meer ruimte realiseren in jouw eigen bedrijfspand? Schakel dan de handige hulp in van Plus m2. Dit bedrijf beschikt over voldoende kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor kunnen zij met plezier zorgen voor een extra verdieping! Het handige hiervan is dat het binnen een paar tellen gemonteerd is. Zo hoeven de deuren niet gesloten te worden en kan de werkzaamheden gewoon doorgaan!

Plus m2 helpt je graag

Zelf was ik voor een paar weken terug ook druk opzoek naar meer werkruimte. Geregeld zocht ik op het internet naar een passende oplossing. Totdat ik voor een paar weken terug terecht was gekomen op de website van Plus m2. Hier merkte ik meteen de aantrekkelijke prijzen in combinatie met het materiaal.

Wanneer je op deze website een bestelling plaatst, dan wordt het zo spoedig mogelijk geleverd. Zo heb je dus al de mogelijkheid om een extra verdieping te realiseren met een levertijd van drie weken. Via het internet kun je vrijwel meteen een levering waarmaken. Dit hebben wij dan ook gedaan en tot op de dag van vandaag genieten wij hier nog steeds van. Het handige van deze verdieping is dat je snel meer ruimte creëert. Voor ons is het in ieder geval duidelijk dat wij hier aan het juiste adres zijn. Zelfs onze bezoekers vinden het een perfecte oplossing!