RVS-stukken Glasparel stralen

Enige tijd geleden had ik enkele stukken RVS die ik wilde glasparelen stralen voor één van mijn projecten. Het is natuurlijk niet praktisch om dit zelf te doen, dus zocht ik lang naar een bedrijf met de juiste kennis van zake én ervaring. Het ergste wat kan gebeuren is dat er door het glasparel stralen vuil in het materiaal zou verwerkt geraken doordat de werkruimte niet schoon genoeg is, of dat de stukken zelf niet grondig gereinigd worden voor de behandeling.

Ik had hier in het verleden niet altijd de beste ervaringen mee, maar bij RVS Finish vond ik echt vakmensen die eer in hun werk vinden.

Klantgericht en Expertise

Mijn stukken, die toch heel wat hoeken en verschillende oppervlaktes hebben, zijn heel egaal fijn en nergens valt er een oneffenheid of imperfectie te vinden. Stap voor stap hebben de medewerkers van RVS Finish me begeleid en geadviseerd met kennis van zake. Er werd echt naar mijn bezorgdheden geluisterd en ik werd doelgericht geholpen. Ik ben echt tevreden en denk ik de toekomst enkel nog aan RVS Finish, als ik stukken te glasparel stralen heb.