Industriële vloer

Power trowel tool. Construction Industry details. Helicopter concrete floor finishing on construction site

Een industrieel interieur is tegenwoordig erg populair, wanden kunnen hierbij een grovere uitstraling hebben dan bijvoorbeeld behang of schilderwerk. Vloeren hebben ook een stoere industriële uitstraling, voordeel van beton cire vloeren is dat je het in elke ruimte toe kunt passen. Wil je zelfs meubels een geheel andere look geven, is dit namelijk ook mogelijk. Hierbij heb je ook als voorbeeld dat je voorwerpen krasbestendig en direct waterdicht zijn. In de badkamer is de vloer niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens erg hygiënisch door de coating die de vloer waterdicht maakt.

beton cire vloeren

Geen slopen en breken

In de meeste gevallen is het slopen of verwijderen van je oude vloer niet nodig, een beton cire vloer kun je over de bestaande vloer heen leggen. Natuurlijk is het wel van essentieel belang dat er geen oneffenheden in de vloer zitten, anders moeten deze eerst worden geëgaliseerd. Of je kunt ervoor kiezen om toch de oude tegels te verwijderen, en de gehele vloer egaal te maken. De kant en klare pakketten, zorgen dat je altijd de goede hoeveelheid materialen hebt om de vloer aan te brengen. Voordeel hiervan is, dat je nooit materialen tekort komt of een van de materialen over het na het leggen van de vloer.

Voor zowel modern als klassiek interieur

Denk je aan beton cire vloeren dan denk je waarschijnlijk aan een moderne vloer, maar niets is minder waar. De vloeren kunnen ook uitstekend worden gelegd in klassieke interieurs, dit dankzij de vele kleuren die er beschikbaar zijn. Je kunt de vloer de look geven die je mooi vindt, vaak wordt een wat grovere korrel gehanteerd. Hoe groot het oppervlak is wat je moet leggen maakt niet uit, de handige pakketten maken precies dat je alle materialen in huis hebt die je nodig hebt voor een prachtige vloer.