Factuur maken, nu voor iedereen

Heb jij de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen, maar is een factuur maken iets wat je nog nooit gedaan hebt? Krijg jij al rillingen bij het idee dat je een administratie moet bij gaan houden van een complete zaak, omdat je op jezelf wil beginnen? Dan is Yoursminc de oplossing. Dit online administratie programma is volledig ingespeeld op mensen die voor zichzelf beginnen. Zowel enthousiaste ondernemers met weinig ervaring als oude rotten hebben veel voordelen bij het gebruiken van Yoursminc, waardoor dingen als een factuur maken opeens heel toegankelijk is voor iedereen.

De afschrikwekkende administratie

Veel mensen zijn niet erg enthousiast over administratie, terwijl anderen juist al vrolijk in hun handen klappen als ze horen dat ze de boekhouding mogen gaan doen. Onder ondernemers zijn er ook heel veel verschillende mensen en onder die mensen vallen dus ook de types die nog nooit hebben gehoord van een factuur maken of er op z’n minst nog nooit mee in aanraking zijn gekomen. Het factuurprogramma van Yoursminc is op beide ingespeeld. Zo zijn er verschillende designs voor facturen, die het ontzettend gemakkelijk maken om een factuur te maken. Echter is er ook de mogelijkheid je lay-out compleet aan te passen naar eigen inzicht. De ervaren ondernemer hoeft dus niet bang te zijn dat de mogelijkheden beperkt zijn om het makkelijk te houden.

Goedkoop factuur maken

Yoursminc kan nog veel meer dan enkel een factuur maken en die gemakkelijk versturen. Het administratieprogramma heeft naast een factuurprogramma ook een boekhoudprogramma en een CRM systeem. De boekhouding en het klantensysteem van jouw bedrijf zijn dus gekoppeld aan je facturen. Hierdoor behoud je overzicht en heb je als eigen ondernemer inzicht in de precieze stand van zaken van je bedrijf. Doordat Yoursminc alles in één biedt, is het een stuk goedkoper dan een boekhouder die alles voor je doet. Bovendien kan je Yoursminc drie maanden lang gratis uit proberen voor je de keuze dient te maken welk pakket je wil en of je met Yoursminc wil blijven werken.