Eucerin dagcrème voor een gezonde en energieke huid

Met Eucerin dagcrèmes kun je jouw huid er weer gezond, stralend en energiek uit laten zien. Alle dagcrèmes van Eucerin zijn door dermatologen over de hele wereld getest. Hierdoor is er voor ieder huidtype, ongeacht afkomst of erfelijk-genetische opbouw, een dagcrème die er bij past. Daarnaast heeft Eucerin voor vrijwel ieder huidprobleem een oplossing weten te ontwikkelen. Welke dagcrème voor jou geschikt is, hangt dan ook af van welk huidtype je hebt en welk specifiek probleem je met de dagcrème opgelost wilt zien worden.

Huidproblemen door blootstelling aan verschillende factoren
Wanneer je huidproblemen ervaart, kan dit door verschillende factoren veroorzaakt worden: roken of drinken, een bepaald dieet, make-up (remover), genetische bepaling, weersomstandigheden, verandering in hormoonhuishouding of ouderdom, kunnen allen de natuurlijke balans van de huid verstoren, deze minder mooi maken of zelfs beschadigen. Gelukkig heeft Eucerin voor al deze problemen dagcrèmes weten te ontwikkelen die met hun actieve werkzame stoffen de problemen bij de kern aanpakken. Op Viata.be kun je al deze crèmes gemakkelijk en snel bestellen en hoef je er niet speciaal voor naar een drogist of apotheek te reizen.

Smeren, smeren en nog eens smeren
Voor elk specifiek huidprobleem heeft Eucerin een dagcrème ontwikkeld. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van rimpels, of simpelweg andere tekenen van ouder worden tegen wilt gaan, dan zijn de Hyaluron-Filler Dagcrème of Eucerin’s Anti-age Q10 Active dagcrème voor jou de juiste keus. Last van brandende, droge of geïrriteerde huid? Corrigerende dagcrèmes in de lijnen UltraSENSITIVE, AntiREDNESS of UreaREPAIR pakken de huid aan op gevoeligheid, roodheid en droogheid. Voor zonbescherming ben je bij Eucerin eveneens aan het goede adres: Eucerin’s sun crèmes zijn speciaal ontworpen om zowel zonbescherming, huidveroudering en pigmentvlekken door de zon tegen te gaan. Tevens zijn er sun crèmes speciaal ontworpen voor kinderen.

Dagcrèmes voor dagelijks gebruik
Ook wanneer je nog geen last hebt van huidproblemen is het niet onverstandig om de huid goed te onderhouden. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Voor dagelijkse voeding en verzorging van de huid biedt Eucerin de zogenaamde dagcrèmes voor de normale huid aan. Deze hydrateert intensief en voorkomt dat de huid er flets uit komt te zien. Daarnaast heeft Eucerin dagcrèmes voor dagelijks gebruik ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn voor de wat oudere huid. Kijk voordat je een Eucerin dagcrème bestelt daarom eerst goed naar de beschrijving van het product. Op deze manier bestel je nooit het verkeerde product.